Terug naar Werkwijze

Groepslessen

Algemene Groepslessen:
Heeft u interesse om op een verantwoorde en actieve manier met uw lichaam bezig te zijn. Veel oefeningen voor mobiliteit, spierkracht, evenwicht, coordinatie, balans en bewust bezig zijn met uw houding en uw dagelijkse bezigheden. Dit alles houdt u lichaam fit en bewust, bezig zijn met uw gehele lichaam!!! Daarnaast is er ook aandacht voor val en balans training.
Dinsdagmorgen 9.00 – 9.45 uur Serooskerke (W)
Dinsdagmorgen 10.15 – 11.00 uur Sint Laurens

Woensdagmorgen 8.45 – 9.30 uur Wissenkerke
Woensdagmorgen 9.30 – 10.15 uur Wissernkerke

Donderdagmorgen 9.00 – 9.45 uur Oostkapelle
Donderdagmorgen 10.15 – 11.00 uur Aagtekerke
1 proefles gratis, (voor korting zie Zorgstroom Xtra)

Parkinsongroeples
Onder begeleiding van een Oefentherapeut Mensendieck, aangesloten bij ParkinsonNetwerk Zeeland, actief, gericht oefenen met advies en tips voor de Parkinsonpatienten. Vergoeding door de zorgverzekering.
Vrijdagmorgen 10.00 – 11.00 uur Serooskerke

Beweegprogramma Zwangeren (voor en na de bevalling)
Actieve begeleiding tijdens de zwangerschap met een goede voorbereiding op de bevalling, kraamtijd en de tijd erna. Gerichte oefeningen op de veranderingen in het lichaam tijdens de zwangerschap, tips en advies voor de bevalling (ademhaling en ontspanningstechnieken, pershoudingen en uitdrijvingstechnieken, rol van de partner) herstel en oefeningen in kraambed.
Na de bevalling
Het lichaam is aan het herstellen van de bevalling of keizersnede. Naast het ritme vinden samen met de baby, is het belangrijk dat het lichaam op een bewuste, actieve en verantwoorde wijze weer zijn balans gaat vinden.
Tijdens dit natraject leer je dit alles, samen met andere vrouwen die rond 4-8 weken ervoor zijn bevallen. Veel actieve opbouwende oefeningen voor buik, bil, rug, been en bekkenbodemspieren. Advies en tips voor houding en dagelijkse activiteiten met je baby.
Maandagavond 18.45 – 21.00 uur, voortraject zwangeren
Maandagmiddag/avond natraject
Zie voor tijden en verdere info: www.zwangertotaal.nl