Over ons

Eline Cijsouw-de Visser.

ElineIn 1995 afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck. In 1996 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk op het Platteland van Walcheren en op Noord-Beveland. Zwangerschap en bekken gerelateerde klachten hebben vanaf het begin mijn interesse gehad. Naast het geven van zwangerschapscursussen heb ik in 2009 meegewerkt aan het ontwikkelen van het beweegprogramma ZwangerTotaal pre en postnataal. In 2010 ben ik gespecialiseerd bekkenoefentherapeut geworden. Hierin staat heb bekken en de bekkenbodem centraal en is de samenwerking met mijn collega’s verder uitgebreidt met BekkenTotaal. Mijn interesse ligt daarnaast ook altijd nog bij het behandelen van neurologische aandoeningen (MS, HNP, radiculaire syndroom etc). Zodoende ben ik aangesloten bij het MS netwerk en bij het ParkinsonNet. Afgelopen jaar heb ik me verder verdiept in slaapoefentherapie, wat ook een extra uitdaging geeft bij alle patient groepen waarmee ik werk.

Naast de individuele behandelingen geef ik ook algemene groepslessen, zwangerschapscursussen en is er een groepsles voor Parkinsonpatienten.

                         

Jolanda Verhage.

JolandaIn 1991 afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck. Vanaf die tijd werkzaam in een eigen praktijk in Terneuzen. Ik had altijd al de interesse in het begeleiden van mensen met of zonder klachten, op de werkvloer. In 1992 heb ik de opleiding tot bedrijfsoefentherapeut succesvol afgerond en kon ik aan de slag in verschillende bedrijfstakken. Daar verzorg ik nog steeds met veel plezier bedrijfstrainingen gericht op gezond werken. Verder ben ik gespecialiseerd in het behandelen van scoliose patiënten (met of zonder brace). Ik ben aangesloten bij ParkinsonNet, MS netwerk en het artrosenetwerk. Maar ik behandel met veel plezier ook rugklachten, nekklachten en hoofdpijnproblematiek. Ik werk op donderdag bij Eline in de praktijk in Oostkapelle en Serooskerke.

Mireille Dobbelaar

Ik ben Mireille Dobbelaar oefentherapeut Cesar. Ik werk in Zeeuws- Vlaanderen en op donderdag werk ik op Walcheren. Ik ben gespecialiseerd in slaapoefentherapie en sportoefentherapie.